Pärnu linnale

Koertepark Pärnu vanaparki

Oliver Sild,

Pärnu kesklinnas puudub park, kus kinnises aias oleks koertel võimalik ohutult mängida ja ringi joosta. Väga hea asukoht selleks on Pärnu vanapark, mis on juba populaarne paik lemmikloomade omanike seas. Just hiljuti eemaldati sealt ka punamonument, ning teisaldamisest on sinna alles jäänud tühi auk.

Palume Pärnu linnavalitsust, et Pärnu vanaparki ehitataks aiaga piiratud koerte park.

1. Alternatiivsed asukohad

Pärnu linn on juba teinud Pärnu postimehe kaudu avalduse, et Vanapark ei ole selleks sobiv koht. Linn pakkus lahenduseks, et taoline park luuakse teisele poole jõge, mis meie hinnangul ei ole lahendus (kuigi ka see on väga tore uudis Oja ja Rääma läheduses elavatele inimestele). Selle rahvaalgatuse eesmärk on olnud koerteaia püstitamine mõnda Pärnu kesklinna parki (esialgu sai välja pakutud Vanapark). Kui vanaparki koerteaed ei sobi, siis alternatiivina sobivad ka teised südalinna ümbruses asuvad haljasalad (rannapark, jõe äär, jne), mis on Pärnu kesklinnas elavatele inimestele jalutuskäigu kaugusel.

1. Koertele Koertepark

Pärnus on ainult üks koertepark linna, mis on ilmselgelt liiga vähe. Palun toetada koerte sotsaliseerimist ja mànguguvi.