Alutaguse vallale

Ärge sulgege arenevat Iisaku Gümnaasiumi.

Ivo Väljaotsa,

Ärge sulgege arenevat Iisaku Gümnaasiumi! 2018. aastal otsustas Alutaguse vallavolikogu luua Iisaku Gümnaasiumisse Reinar Halliku Korvpalliakadeemia. Tänu gümnaasiumi ja korvpallikooli edukale koostööle on kooli õpilaste arv nelja aasta jooksul kasvanud 140-lt õpilaselt 196-ni. Gümnaasiumiosa õpilaste arv on kasvanud 50%. Tänu tublidele sportlastele, kes on tulnud meile õppima üle vabariigi, jääb ka aina rohkem meie oma valla noori õppima Iisaku Gümnaasiumisse. Iisaku Gümnaasium on tänu julgele haridusreformile tuntud üle Eesti. Lisaks on koolis taastunud töörahu ja nii õpilased, kui õpetajad on rahul kooli arenguga. Valla suurimas asulas Iisakus on elanike arv olnud stabiilne ning pigem viimastel aastatel kasvutrendis, asulasse kolivad noored pered ja rajavad siia oma kodud. Gümnaasiumiosa sulgemine vähendab kindlasti ka jõudsalt valla elanike arvu ning mõjub nii Iisaku kui kogu valla arengule laastavalt. Iisaku Gümnaasium peab jätkama! Lugege lisaks Iisaku Gümnaasiumi hoolekogu pöördumist Facebookis. https://www.facebook.com/groups/alutagusevald/permalink/5051045748288125/