Rõuge vallale

Palume toetada põhikooli tegevuse jätkamist Varstu koolimajas

Varstu Kool,
  4. Arhiveeritud

Algatuse menetlus on lõppenud. Vaata menetlust.

Lugupeetavad Varstu koolipere ja kogukond, vilistlased ja endised õpetajad

Palume toetada põhikooli tegevuse jätkamist Varstu koolimajas.

Pikema aja jooksul erinevatel tasanditel tehtud paljude halbade otsuste tagajärjel on meieni jõudnud kaos. Oleme koostööaltid ja soovime kõiki küsimusi lahendada rahumeelselt, kuid vajame tuge.

Renoveeritud, kaasaegselt sisustatud ja kvalifitseeritud õpetajaskonnaga Varstu kool on oma suure spordisaali ja staadioniga vaieldamatult täiuslik koht põhihariduse saamiseks. Palume toetada valikut, et meie piirkonna tublid õpilased saaksid jätkata kooliteed väga heades tingimustes.

Allkirju kogutakse ka digitaalselt, palun pane tähele, et annad allkirja vaid ühe korra.

1. Rõuge valla vastuskiri

Vallasekretäri abi: "Rõuge Vallavalitsus võttis haridusvõrgu ümberkorraldamise eelnõu menetlusest tagasi ja algatuse esitajate esindajatele saadeti 11.04.2023 vastused esitatud algatustele." Väljavõte vastuskirjast: "Rõuge valla haridusasutuste ümberkorraldamise plaaniga minnakse siiski edasi ning erinevatele huvigruppidele antakse võimalus kaasa rääkida ja otsustusprotsessides osaleda. Eesmärgiks on leida kõiki osapooli rahuldav lahendus, järgides avatud valitsemise põhimõtteid."

2. Digiallkirjade kontroll on teostatud

Rõuge vallavalitsuse kantselei spetsialist: "Teie poolt saadetud algatuse "Palume toetada põhikooli tegevuse jätkamist Varstu koolimajas" allkirjad on kontrollitud. 736 allkirja andnud isikust oli Rõuge valla elanikke 214 inimest."

Olen lugenud läbi algatuse "Palume toetada põhikooli tegevuse jätkamist Varstu koolimajas" ja avaldan toetust oma allkirjaga.